En fødselsdagsgave til kæresten er meget mere end blot en gave. Med en fødselsdagsgave har man mulighed for at vise sin kæreste, at man er betænksom, og at man kender vedkommende bedre end nogen anden.


Jeg kan huske juleaftener og fødselsdage, hvor en gave har betydet mere end alle andre, og det var selvfølgelig gaven fra min daværende kæreste. Det var så spændende at se, hvad dette menneske, som jeg tilbragte størstedelen af min tid med, havde fundet på. Hun var ganske god til at give gaver og derfor bekræftede de mig, hver gang I at hende og jeg var et godt match.


Desværre er alle ikke som hende, og der findes folk, som er rigtig dårlige til at give gaver, og det kan altså være en smule katastrofalt, da gaven til kæresten betyder væsentlig mere, end mange regner med. Gaven er en oplagt mulighed for at minde ens kæreste om, hvor godt man kender vedkommende, hvor meget man elsker vedkommende, og hvor meget man ønsker at forkæle vedkommende. At finde den perfekte gave er et helårsprojekt. Man skal suge til sig, hvordan ens kæreste opfører, og hvad han/hun siger. Hvis vedkommende på et tidspunkt giver udtryk for, at han/hun virkelig mangler noget, så bliver man dagens helt, hvis man giver dette i gave et par måneder senere.


Rigtig mange danskere mangler dog ikke en skid, og derfor kan det også være hamrende svært at finde den perfekte gave til sin kæreste. Nogle gange skal ideerne hjælpes lidt på vej og have en smule gødning. Og ved I hvad? Jeg har gødning med til jer guys. Derfor finder I herunder en række forslag til kæreste.


Kærestegaver til ham:

- Tøj

- Headphones

- Computer- eller konsolspil

- Møbler

- Ølsmagning

- Hotelophold

- Elektronik

- Gin

- Træningsudstyr


Kærestegaver til hende:

- Tøj

- Headphones

- Hotelophold

- Møbler

- Smykker

- Undertøj

- Hudcremer

- Parfumer