Et radioindslag, der er blevet til en artikel.

Jeg lå og flød på sofaen i går. Jeg havde fundet en halvdårlig film på Netflix, så jeg lå og kedede mig en smule. Og når jeg keder mig, så sker det af og til, at jeg bliver sulten. - Det kender du sikkert. Så jeg gik på rov i køkkenet. Overskabe, underskabe, skuffer, låger, alt blev åbnet og endevendt i jagten på noget lækkert.


Det sker faktisk ofte, at jeg lister ud til køleskabet for at finde noget lækkert. Desværre er der ingenting. Så jeg lukker køleskabet og sætter mig tilbage i sofaen, inden jeg lidt senere rejser mig for at tjekke køleskabet igen. Det kunne jo være jeg havde overset noget. Det havde jeg ikke.... Sådan bliver jeg gerne ved en 3-4 gange. Jeg ved ikke helt hvorfor. Om jeg har en forventning om, at nogen måske har været forbi med en Ritter sport siden sidst jeg kiggede. Altså jeg mener bare, hvad regner jeg med? At mit køleskab er indgangen til Narnia, og at løven har været forbi med en hindbærsnitte? - Det kan jeg sagtens spilde lang tid på. - Men jeg var som sagt på rov i går, og det var ikke en særligt succesfuld jagt, for som traditionen foreskriver, så havde vi INTET lækkert. Men maven knurrer og rumler, den er sulten for sjov.


Så jeg bliver desperat. Så desperat, at jeg beslutter mig for at åbne en pakke klejner. Og nej... det er ikke fordi jeg har været ude og handle ind til jul i vildt god tid i år, jo de var nok en smule for gamle, og ja jeg fik rigtigt ondt i maven bagefter. Primært fordi jeg åbenbart var så lækkersulten, at jeg endte med at æde hele pakken. En HEL pakke klejner!! Jeg kan ikke en gang li' klejner. Men det var det eneste vi havde. Det siger virkelig noget om hvor desperat jeg nogen gange er. Når jeg er lækkersulten spiser jeg åbenbart alt. Du kender det godt. Hvor mange af os har ikke skamfuldt tømt en pakke pålægschokolade fordi det var det eneste lækre i køleskabet? Jeg kan spise alt, når jeg er i det humør. Mit eneste krav er faktisk bare at det er spiseligt. - Og det overholder jeg ikke en gang hver gang. - jeg har en gang spist en dobbeltside i en avis fordi der var reklame for bacon. Det var en tør oplevelse! ... Det passer selvfølgelig ikke. Jeg nåede kun at spise den ene side inden min kæreste fik stoppet mig.. Men er det ikke rigtigt? Når man er i det der humør, og der bare ikke er noget.... Du bliver desperat, og pludselig står du klokken halv 3 om natten og laver sauce til den cuvettesteg du har i ovnen. Jeg har en gang været millimeter fra at tygge i den analdildo jeg har liggende i natskuffen - så desperat kan jeg blive.


Nu glæder jeg mig i hvert fald slet ikke til jul. Alene tanken om at se en klejne giver mig kvalme efter det ædegilde jeg kastede mig ud i i går. Puha....