Brug din fleshlight med din partner

Sexlegetøj er sjovt – det ved alle der har prøvet det. Det frække voksenlegetøj kan bruges alene, men dem der har haft legetøjet med under lagengymnastikken kan formentlig skrive under på, at det er endnu bedre med en partner. Penisringe er stadig et af de mest udbredte sexlegetøj til mænd som bruges sammen med en partner.


Manden får en kraftigere rejsning og holder erektionen længere, hvilket er til stor fornøjelse for kvinden. Kan penisringen vibrere er der endnu større sandsynlighed for, at kvinden klapper begejstret efter at fået tur. Der er dog ingen grund til ikke at inkludere andre former for sexlegetøj i soveværelset, også selvom legetøjet som udgangspunkt er tiltænkt onani alene.


Et godt eksempel er en fleshlight, som de fleste mænd køber med det formål at have noget at hygge sig med når de er alene. Selvom det ikke føles nøjagtigt som en rigtig kvinde, så slår det trods alt at bruge hånden på traditionel vis. Men hvordan hører et onaniprodukt til mænd hjemme under sex, tænker du måske.


Dem der har prøvet det fortæller, at de ofte bruger det som et alternativ til et almindeligt handjob. I stedet for at kvinden bruger hænderne til at stimulere, bruger hun en fleshlight. Indvendigt er en fleshlight ujævn og nubret på en måde som har til formål at give maksimal stimulation af penis, hvorfor det ofte føles bedre end kvindens hånd. Materialet som legetøjet er lavet af, er desuden lavet på en sådan måde, at det minder rigtig meget om rigtig hud.


For nogen vil det at have sex med kæresten og en fleshlight være det tætteste man kommer en trekant, og derfor kan det være en utroligt fræk oplevelse. Samtidig kan det også være frækt at bruge en fleshlight, blot fordi det er anderledes end det sex man normalt dyrker. Derfor anbefaler vi at prøve det af – man ved aldrig om I vil finde det vildt underligt, eller om det er en fantastisk oplevelse for jer begge.


Husk at bruge rigeligt med glidecreme inden mandens penis indføres i en fleshlight – ellers risikerer i, at hvad der skulle være behagelig massage af hans lem, bliver en smertefuld oplevelse. Vælg en god vandbaseret glidecreme og undgå dem der består af latex. Sidstnævnte kan risikere at ødelægge materialet, imens førstnævnte frit kan bruges så ofte i måtte behage. Skal I virkelig kæle for ”lommelygten”, så kan man købe særligt pulver som genopfrisker gummiet og får det til at føles som nyt.