Mit første indlæg - var nede i byen med Karen og shoppe tøj

Heeeejsa! Velkommen til min blog. Dette er mit første indlæg! Super fedt at du læser med. Det er jeg meget taknemmelig for; jeg håber, du får en masse ud af det! Det har været en super fed dag!


Vejret er virkelig i top, og det er blevet udnyttet. Jeg var ude med en veninde for at besøge tøjbutikker, og der blev jeg bekræftet i, hvad jeg i forvejen vidste: At de mærker, som jeg hyppigst går i, virkelig har leveret nogle flotte sommerkollektioner i år. Zhenzi, Zizzi, Q’neel og Junarose har virkelig oppet sig i år og lavet meget flot sommertøj. Derfor kunne jeg heller ikke helt styre mig og endte med at bruge lidt penge. Ups! Købte to kjoler fra Zhenzi og en enkelt top fra Zizzi.


Det er tydeligt, at blomstrede mønstre bliver et hit, og det er lige mig! Den ene af kjolerne, som jeg købte, er også fyldt med kjoler. Kan slet ikke vente med at have den på i offentligheden. Følte mig så lækker i den! Efter at have gået skosålerne tynde i et par timer fandt Karen og jeg en café, hvor vi fik en lækker kaffe og en belgisk vaffel med softice. Det var super lækkert og hyggeligt!

Karen smed lidt af en bombe, da vi sad der og hyggede. Hende og Karsten overvejer at holde pause. Jeg troede ellers, at det gik ekstremt godt mellem dem, men hun vil have børn nu, og det vil han altså ikke! Shit mand!


Har stadigvæk ikke helt fattet det. De har været sammen i over 5 år, så jeg kan slet ikke forestille mig dem ikke være sammen. Men nu må vi se! Jeg klager ikke.


Så får jeg da en single-veninde mere at gå i byen med. Det skal nok blive godt! Vi aftalte faktisk, at vi skal ud og have drinks allerede på lørdag. Det skal nok blive godt! Efter at have snakket løs i over en time på cafeen gik vi hver til sit. Jeg tog hjem og gjorde lejligheden ren.


Det var dejligt at få klaret. Hver gang jeg trækker vejret med næsten, dufter her så dejligt! Jeg blev færdig for en halv time siden og vidste ikke helt, hvad jeg skulle give mig i kast med, men så kom jeg i tanker om, at jeg gerne ville i gang med at blogge, og nu sidder jeg her og har forfattet mit første blogindlæg. Det er en super fed følelse at være kommet i gang!