HoldetVi er et hold på 10 advokater, som går ligeså meget op i din sag, som du gør. Vi forstår erhvervsjura i alle detaljer og står parat til at hjælpe dig. Og selvom det måske kan lyde traditionelt, er vi langt fra som alle de andre advokater. Vores tilgang er naturligvis faglig og professionel, men frem for alt er den personlig. Når vi kender dig, ved vi også hvordan, vi bedst kan hjælpe dig.Cand.jur og indehaver

Vivi Beyer VendelboVivi er uddannet cand.jur. fra Aalborg universitet i 2014, hun har således en juridisk embedseksamen i jura.
Hun har blandt andet arbejdet i den offentlige forvaltning og har et indgående kendskab til socialretten på såvel børne- som voksenområdet. DET JURIDISKE HUS tilbyder derfor kyndig rådgivning i forhold til hvilke rettigheder og pligter du har for eksempel i forhold til beskæftigelse, forsørgelse og indsatser efter Lov om Social Service.

Hun kan hjælpe dig med ansøgninger, klage og sidde med ved møder som bisidder. Hun har således styr på forvaltningsretten og retssikkerhedsloven.

Vivi rådgiver om arvereglerne og udarbejder testamenter i overensstemmelse med klientens ønsker og kan hjælpe med dødsbobehandling ved privat skifte.
Derudover interesserer hun sig for familieretten i sin helhed ligesom hun kan yde kyndig vejledning af såvel lejer som udlejer i forbindelse med indgåelse af lejeaftale.