Feinsmækker Lounge 2022



01.02.23



Så gør vi klar til årets bedste livsnyderevent, Feinsmækker Lounge, på Hørsholm Kongevej 37 lige ved siden af planteskolen GardenShop. I weekenden den 20. og 21. august 2022 kan CEC Event og Strandvejsmagasinet byde velkommen til et livsnyderevent, hvor virksomheder fra det nære Nordsjælland udstiller alt det bedste inden for bolig, design, sundhed, smykker, vin, biler, rejser, alt til haven m.v.


Af Lars Graabek





”De 35 udstillere, man kan møde på eventet, står for noget, som vi alle sammen synes er uimodståeligt og lækkert.

Vi har samlet udstillere fra nærområdet, da vi har savnet noget lignende her i Nordsjælland – især omkring Hørsholm og omegn. Af erfaring ved vi, at folk foretrækker at handle steder, der ikke ligger for langt væk, så derfor har vi koncentreret os om at få lokale butikker og virksomheder med i eventet. Samtidig har Rudersdal kommune også givet sin opbakning til arrangementet.,” siger Anna Thorsøe, relation manager i CEC Event, der står for den praktiske del af eventet, og som lægger område og teknik til de to dage i august.


Værdsætter at blive forkælet Feinsmækker Lounge henvender sig til alle dem, der værdsætter at blive inspireret og forkælet med lækre ting. Udstillerne favner bredt inden for det, vi kalder daglig luksus. Det kan være noget skønt sengetøj, hudprodukter, smykker, god vin eller hvis man går efter de lidt større produkter som et spabad, en lækker bil eller et eksklusivt engelsk drivhus. ”Her er en lang række forskellige kategorier inden for luksus og kvalitet, men der er kun én enkelt repræsentant for hvert område, så vi for eksempel ikke har to, der forhandler vin, smykker eller hvad det nu kan være.

Det er mest fair over for udstillerne og over for gæsterne,” påpeger Anna Thorsøe. Da de forskellige udstillere har inviteret sine egne kunder/gæster med til eventet, har de alle sammen hver især mulighed for at udvide sit netværk, da der bliver åbnet for hindanens kundedatabaser. Besøgende gæster er selvfølgelig mere end velkomne, og andetsteds i Strandvejsmagasinet er der en kupon, som hvis man klipper den ud og medbringer til eventet, kan man få gratis adgang til sig selv og en gæst begge dage.


Erfaren eventmager CEC Event har mange års erfaring i at lave events, messer, udstillinger m.m. Senest lavede de VIP Lounge til Tour de France-starten i Danmark, beretter kreativ manager Tino Thorsøe: ”Vi har det optimale område til at afvikle eventet i og alle de tekniske løsninger, der hører sig til. Så vi behøver hverken at leje område eller udstyr, hvilket er med til at sikre, at der er de perfekte rammer omkring arrangementet. Generelt har der været stor opbakning til projektet, og i de tilfælde, vi har fået et nej til at udstille, har folk enten skulle på ferie, mens eventen kører, eller har skulle på en messe et andet sted.

Alle har faktisk givet udtryk for, at det er et supergodt event og en god ide, og at de gerne vil være med igen til næste år,” fortæller han.


Spændende udstillere Alle 35 udstillere i Feinsmækker Lounge er der kun spændende og relevante udstillere, men skal vi nævne nogle få, kunne det for eksempel være Selected Car Leasing, som med sine drømmebiler sørger for, at du bliver ekstraordinært godt kørende. De kan finde de helt rigtige biler til dig. Bilerne har kun kørt få kilometer, er kun fyldt tre år og fremstår med masser af udstyr. Interieur & Design er et møbelhus med moderne, tidløse og eksklusive møbler. Møbelhuset fra Birkerød byder på et væld af møbler og interiør på to etager, og ejer René Breck finder selv mange af de lækre møbler på messer og udstillinger herhjemme og i udlandet. I Champagneuniverset kan du blive inspireret og guidet til den rette champagne for dig og dine nærmeste. Her får du udover en mulighed for at købe skøn champagne også viden om og indblik i boblernes verden.


Der vil også være dejlig underholdning på Feinsmækker Lounge. Som for eksempel den dansk/engelske sangerinde, sangskriver og komponist, Therese Nielsen. Hun har rødder i både den klassiske musik, jazzen og folkemusikken, og denne stilmæssige bredde giver hende unik mulighed for at formidle jazzens klassikeres iboende fortælling på nye måder og med stor indlevelse. Man kan desuden også få lidt lækker mad til Feinsmækker Lounge fra blandt andet Smokestack-BBQ.