Til den ensomme mand

Overvejer du en sexdukke? Læs disse gode råd, før du investerer dine penge


Hvis man ønsker sig en ekstra erotisk sololeg, så kan en sexdukke være det rigtige at investere i. Med en dukke får man en realistisk oplevelse, hvor man selv bestemmer tempo og udvikling. Man behøver derfor ikke have en villig partner til at udleve de hemmelige fantasier, hvis man har en fræk dukke til rådighed. Det kan dog godt betale sig at gøre sig nogle overvejelser, før man investerer i en dyr sexdukke.


Lækker naturtro silikonehud og dermed oplevelse


De nyeste udgaver af sexdukker er ikke længere oppustelige og i plastik, men er i stedet udført i en naturtro silikone, der føles som ægte hud. Hvis man ønsker en endnu mere realistisk oplevelse, kan man med mange udgaver lune dem op i varmt vand, før man leger. På den måde får man ikke kun den realistiske følelse af huden, men den vil samtidigt afgive en naturtro kropsvarme. Husk en god glidecreme, hvis du leger med en sexdukke, da den ikke producerer glidemiddel naturligt, og du derfor kan ende med for megen friktion. Sørg for at det er en vandbaseret glidecreme, hvis dukkens hud er i silikone, så dukken kan holde i mange år.


En realistisk dukke i fuld figur eller en kun lille del?


Har man besluttet sig for, at man gerne vil prøve en dukke, så sørg for at læse op på de mange muligheder. Få styr på anmeldelser af din drømme sexdukke, før du kaster dig ud i at købe en. Der kan nemlig være meget godt at hente i anmeldelser, hvor folk har testet sexdukkerne i forhold til fordele og ulemper. Det er en stor investering, hvis man overvejer at investere i en dukke i realistisk størrelse, så inden man gør det, kan man gøre sig nogle overvejelser. En dukke i kropsstørrelse vil kræve en plads i hjemmet, hvor man kan gemme den lidt væk, hvis man får gæster og er lidt genert. For nogle kan det være nok med en god numse eller en halv krop, hvis man ikke har lyst til at skulle have en hel dukke opbevaret, når den ikke er i brug.


En dukke kræver plads


Udover opbevaringen så kan en dukke også være tung, da der er tale om en hel krop i realistiske mål, der derfor også har en vis dødvægt. Når dukken skal gøres klar, kan man derfor overveje, hvorvidt man vil have en let udgave, der er hurtig at finde frem, eller om man hellere vil have en hel krop, der kræver nogle kræfter at flytte rundt med. Hvis man blot gerne vil have en realistisk oplevelse alene, når man trænger, kan man måske sagtens nøjes med en veludført dukkeunderdel.


Leg solo eller sammen med en partner


Selvom de fleste formentlig investerer i en sexdukke til sololeg, kan man også få en åben partner med til en fræk trekant. En dukke kan være mindre intimiderende end en ægte person, da der ikke er følelser og andre komplikationer involveret i relationen til silikonekroppen. En partner kan dermed føle sig mindre utilpas, men i stedet lege med på den frække oplevelse med en sexdukke.