Tricks til mere intimitet

Alt hvad du bør vide om dildoer

Ifølge statistikker er dildoen det produkt, som der bliver købt flest af blandt kvinder. En dildo kan tilfredsstille kvinder på flere måder, og mange kan undvære alle andre sexlegetøjsprodukter så længe de bare har deres dildo. Uanset om en kvinde er single eller i et fast forhold, så kan man altid få lyst til at hygge sig med et stykke sexlegetøj. Et produkt behøves ikke at være dyrt for at give dig en god oplevelse. Det er en god ide at du får læst anmeldelser om produktet således, at du er sikker på at andre også har været tilfredse med det pågældende produkt.

Hvilken model er noget for dig?


En dildo er ikke bare en dildo, da den kan være fremstillet på forskellige måder. Du kan f.eks. købe store XL dildoer eller små dildoer, der kan gemmes væk i en håndtaske. Prisen kan variere meget på et produkt alt efter hvor produktet købes henne samt hvilken model der vælges. Jo flere egenskaber en dildo har, jo dyrere er den også. Hvis det er første gang du køber en dildo, så bør du vælge en enkel og almindelig størrelse. På denne måde kan du eksperimentere stille og roligt samtidig med, at du kan finde ud af hvad du kan lide. Senere hen kan du altid købe en større eller mindre model, når du har lært dit eget behov at kende.


Populære produkter på markedet


Der bliver løbende lavet test på dildoer således, at kvinder kan få hjælp til hvilken model de skal vælge. Der bliver altid udvalgt nogle tilfældige personer, der skal afprøve forskellige modeller. Det gode ved disse tests er, at forsøgspersonerne er gode til at give feedback. Det gør kvinderne meget klogere i at finde frem til det rigtige produkt. Mange kvinder vil gerne have en god mavefornemmelse, hvis de køber en dildo via internettet. Det er ikke alle kvinder som har været tilfredse med det produkt, som de har modtager online. På baggrund af dette bør du dobbelttjekke hvad trustpilot har af information om den pågældende hjemmeside. På denne måde kan du hurtigt opdage om folk har modtaget kvalitetsprodukter eller ej.


Når du skal bruge dildoen


En dildo kan bestå af forskelligt slags materiale. De fleste produkter består enten af silikone eller plastic. Ifølge spørgeundersøgelser er silikone det materiale, der er mest behageligt mod huden. Det er vigtigt, at du bruger glidecreme i forbindelse med dildoen, da det kan give rifter og sår hvis du fører den op uden nogen form for smørelse. Du skal tage et skridt ad gangen og ikke bare presse dildoen op i dig. Det anbefales, at du tager et par dybe vejrtrækninger og langsomt begynder at mærke efter hvordan din krop reagerer på det hele.


Sådan gør du


På internettet kan du finde en masse videoer samt gode tips i forbindelse med at bruge en dildo for første gang. For mange er det lidt grænseoverskridende når man ikke har prøvet det før. Når du først har brugt din dildo et par gange og ved hvordan du skal bruge den for at blive tilfredsstillet, så kan du slet ikke undvære den i din hverdag.